اجزای مختلف لباس سرآشپز

گردگیر

از گردگیرها برای برداشتن قابلمه ها و تابه های داغ و همچنین برای پاک کردن دست ها به منظور خشک نگه داشتن استفاده می شود.

معمولاً دو گردگیر باید نزد سرآشپز باشد، یکی برای پاک کردن دست‌ های خیس و دیگری برای برداشتن تابه‌ های داغ، زیرا گردگیر خیس می‌ تواند دست‌ ها را بسوزاند.

با توجه به روندهای بهداشتی، توصیه می شود از دستمال کاغذی یکبار مصرف برای پاک کردن و تمیز کردن استفاده کنید.

گردگیرهای آشپزخانه باید فقط برای جابجایی وسایل گرم استفاده شوند.

کلاه

هدف اصلی کلاه جلوگیری از ریزش مو در غذا و همچنین کمک به جذب عرق است.

در کنار امکانات دیگر، کلاه های کاغذی یکبار مصرف اختراع شدند که شبیه پارچه باشند تا در صورت کثیف شدن دور انداخته شوند.

کفش

کفش باید مشکی باشد و به خوبی جلا داده شود. برای جلوگیری از لیز خوردن، زیره آن باید از لاستیک باشد.

جوراب نخی مشکی، ترجیحاً از نوع پنبه ای که عرق را جذب می کند، باید پوشیده شود.

کفش ها باید رو بسته باشند تا در صورت ریختن مایعات داغ از سوختن پا جلوگیری شود. کفش ها باید راحت باشند، زیرا می دانیم که آشپز باید ساعت های طولانی سرپا بماند.

اجزای مختلف لباس سرآشپز

روپوش سرآشپز

روپوش سرآشپز همیشه دو رو است زیرا ضخامت پارچه از سوختن سرآشپز توسط مایعات داغ یا پاشیدن روغن داغ و شوک های حرارتی جلوگیری می کند.

از آنجایی که در روپوش سرآشپز دو ردیف دکمه وجود دارد، سرآشپز می‌ تواند دکمه‌ های روپوش را ببندد تا هر زمان که یک طرف در حین کار در شیفت کاری کثیف شد، با طرف دیگر آن عوضش کند.

شلوار آشپزی

درست مانند روپوش ها، شلوارهای آشپزی نیز برای ایجاد راحتی و محافظت طراحی شده اند.

شلوار آشپزی باید صاف باشد که از ریختن زباله ها و هر مایع داغی روی آشپز جلوگیری کند.

برای آشپزها بهتر است از شلوارهای کشی و بدون کمربند استفاده شود تا هنگام ریختن مایعات داغ و یا آتش سوزی بتوانند شلوار را به راحتی در بیاورند.

برای خرید انواع لباس کارهای باکیفیت همراه ما در تولیدی لباس فرم بافتینه باشید، ما بهترین ها را برای شما می خواهیم. برای اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در تماس باشید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + نوزده =